Как да отслабнеш трайно и да задържиш резултатите веднъж завинаги

Познато ли ти е това?

  • Искаш да отслабнеш, но не постигаш резултати?
  • Писнало ти е от всякакви диети, които не дават резултат или ефекта е временен?
  • Притесняваш се, че ще изпитваш постоянен глад?
  • Страхуваш се да не би да напълнееш отново чрез "йо-йо" ефекта?
  • Силно желаеш да можеш да ядеш каквото си поискаш?
  • Не разполагаш с време за да спазваш определени диети по час?
  • Искаш бързи и видими резултати, а не да чакаш месеци?
  • Писнало ти е да даваш парите си за "вълшебни" хапчета и добавки, които не дават резултати?
  • Знаеш, че е време да направиш истинска промяна?
Стартирай с "Академията на Здравето" Днес

Онлайн Програмата с Вечен Достъп Включва:

12 Ексклузивни Сесии с Видео Тренировки


Сесия 1: Как да изградим 3-Те Основни Навика (стойност 20 лв.)

Сесия 2: Как да изградим Психическата нагласа (стойност 20 лв.)

Сесия 3: Как да Пречистим тялото си (стойност 20 лв.)

Сесия 4: Как да Отслабнем (стойност 20 лв.)

Сесия 5: Как да се Подготвим за целият процес (стойност 20 лв.)

Сесия 6: Как да Приготвяме Храната (стойност 20 лв.)

Сесия 7: Как да постигнем Емоционален баланс (стойност 20 лв.)

Сесия 8: Как да направим Дълбоко пречистване (стойност 20 лв.)

Сесия 9: Как да правим 3-Те Упражнения (стойност 20 лв.)

Сесия 10: Как да Регулираме PH баланса (стойност 20 лв.)

Сесия 11: Как да Съчетаваме храните (стойност 20 лв.)

Сесия 12: Как да Запазим резултатите (стойност 20 лв.)


Обща Стойност: 240 лв.

 За определено време само за:
240 лв - 99 лв.

ЗАКУПИ СЕГА САМО ЗА 99лв.

Кога и как ще се проведе онлайн курсът?

"Академията на Здравето" е онлайн видео курс, до който ти ще имаш вечен достъп. Не е нужно да плащаш отново за него в бъдеще и ще имаш достъп до него по всяко едно време и от всяка една точка на света чрез Интернет.


Веднъж закупен, този онлайн курс си остава твой завинаги. Достъпът не е ограничен във времето.

Защо създадох онлайн курса?

Дамян Петров

Създател на "Академията на Здравето"

Здравей! 🙂

Казвам се Дамян Петров.

По професия съм художник и се занимавам с изкуство (www.petrovkartini.com). Създател съм още на "Мисли За Успех" - блог за мотивация и личностно развитие, който има над 100 000 последователи и работя със стотици хора в сферата на личностното израстване.

Преди няколко години бях достигнал положение, в което имах наднормено тегло придружено от високо кръвно налягане. Хранех се като повечето хора, движех се малко, бях активен пушач и прекалявах с алкохола. Първата ми цел беше да отслабна, защото бях 110 кг. за ръст 1.82 м. и се чувствах зле (физически и емоционално). Реших да поема нещата в свои ръце. Започнах да се интересувам от диети и да търся решение по форуми и сайтове в интернет, но информацията беше разновидна и противоречива.

Първо реших да огранича месото. Резултата беше, че качих още килограми - без да знам защо. Пробвах диети с разделно хранене. После само на протеини и какво ли още не. След като видях, че нямам резултати, дойде ред и на физическите упражнения - каране на колело, тичане на пътека и т. н., но отново без резултати. Високото кръвно ме измъчваше много и ми изписаха хапчета за кръвно (тогава бях на 27 години). Това беше началото на ново приключение. След като ме убедиха, че е напълно нормално да пия лекарства и ще е така до края на живота ми, аз започнах да приемам медикаменти за регулиране на кръвното налягане. След една дълга и изтормозена година, в която сменях най-различни хапчета, защото страничните ефекти бяха притеснителни за мен, а ползите от лекарствата - съмнителни, аз спрях да ги употребявам. Направих си пълни изследвания и се оказа, че черния ми дроб е в стадий пред цироза. Това беше повратния момент, в който аз реших да изпробвам друг подход...

Целта ми е да споделя наученото и това, което даде реални резултати при мен и промени живота ми. Искам да спестя лутането на хората и да им помогна да се насочат към верния път - Пътят на Здравето.

7 Дневна Парична Гаранция

Ако поради каквато и да е причина прецениш, че "името на курса" не покрива очакванията ти или сметнеш, че не е за теб, ние имаме 100% пълна парична гаранция!


Единствено трябва да ни пишеш един бърз бърз имейл до 7 дни след закупуването на курса и ние ще възстановим всяка една стотинка от сумата, която си платил.


Моята цел е да елиминирам напълно риска за теб, за да може да видиш за себе си, дали онлайн курсът си струва и да се концентрираш да постигнеш "резултата, който желаеш с програмата" бързо!

Кликни на Бутона Отдолу и Започни Сега

Стартирай с "Академията на Здравето" Днес

Резултати/ Мнения

"Благодарение на обученията в Академия на Здравето аз пречистих организма си, промених хранителните си навици и започнах да се храня здравословно. Здравето ми укрепна и за шест месеца отслабнах с 28 кг." Благодаря ви от сърце!" - Роси

shadow-ornament

"Познавам Дамян отдавна.

Само до преди няколко години той водеше коренно различен начин на живот - доста нездравословен. Това постепенно водеше и до съответните не добри резултати. Дамян направи пълна промяна, след като прие предизвикателството да поеме живота си ръце. Извървя своят път към здравето и поддържа отличните резултати. Готов е да помогне на желаещите да направят същото. Аз съм вдъхновен от примера му!"

Често задавани въпроси

Въпрос 1: Има ли период на Гаранция?

Много добър въпрос и отговорът е 'Да'.

Ти ще имаш 7 дневна пълна парична Гаранция. Можеш да използваш тези 7 дни да прегледаш абсолютно всичко, което получаваш, да се възползваш максимално и ако прецениш, че не е за теб, да ни изпратиш един бърз имейл.

Ние няма да ти задаваме въпроси, защо си решил така и ще ти възвърнем 100% от сумата, която си заплатил.

Целта ни е да поемем целия риск на нашите рамене, а ти просто да пробваш и да прецениш за себе си. Не губиш и не рискуваш абсолютно нищо.


Въпрос 2: Ако не се възползвам сега, ще мога ли да го направя на по-късен етап?

Това е страхотен въпрос.

Ако не се възползваш до края на промоцията, ти ще можеш да закупиш Онлайн Курса, но с около 30% по-висока цена. Плюс бонусa, който имаме в момента като безплатна част от пакета, ще може да бъде закупен отделно за неопределена в момента сума.


Въпрос 3: Има ли други начини за плащане, освен плащането с карта по Интернет?

Приемаме и плащания по банков път.

Ако желаеш повече информация, как да направиш плащане с тези методи, пиши ни на имейл "help@patianazdraveto.com" с информация, кой пакет желаеш да закупиш и ние ще ти предоставим данните.


Въпрос 4: След като стартирам с Академията, до кога получавам достъп?

Достъпа до Академията е вечен. Веднъж след като човек закупи някой от пакетите, той има постоянен достъп до тях за неопределен период от време.


Въпрос 5: Има ли някаква такса (седмична или месечна) за достъпа до Академията на Здравето?

Не. Няма никакви такси. Плаща се еднократно.


Въпрос 6: Понеже, когато тръгвам да плащам, сумата я пише в евро, мога ли да направя плащане онлайн с картата ми, която е в лева?

Да, ако картата ти е в лева, евро, долари или която и да е друга валута различна от евро, ти можеш да направиш плащането с нея.

Много от нашите студенти закупуват именно по този начин. Курсът на долара автоматично ще се пресметне от банката, в момента на покупка и обикновено е кажи речи същият като официалния курс. Разлика в цената дали ти самият ще обърнеш парите през банката или банката ще го сметне автоматично при плащане, най-вероятно няма да има.


Въпрос 7: Използват ли се някакви лекарствени медикаменти в програмата?

Чудесен въпрос и отговора е "Не".

Обученията в Академията на Здравето са изцяло природосъобразни и не включват употребата на лекарства или други синтетични медикаменти.


Въпрос 8: Има ли значени на колко съм години?

Не! Информацията и практиките, която предлагаме са подходящи за всеки независимо от възрастта му.


Въпрос 9: Как ще получа достъпа си до Академията на Здравето?

Веднага след като завършиш плащането, ще бъдеш препратен на линк, на който да завършиш регистрацията си. Отделно от това получаваш имейл с парола за достъп, която можеш да промениш. Винаги сме на линия ако имаш някакви проблеми.


Кликни на Бутона Отдолу и Започни Сега

Стартирай с "Академията на Здравето" Днес

www.patianazdraveto.com 2018-2020. Всички права запазени!